Coworking en vergaderruimte

Coworking en vergaderruimte

De Showroom is de ideale plaats om te werken of vergaderen in een stimulerende omgeving vlak bij de Versluys Arena in Oostende.

Heb je tussen twee afspraken een stil moment? De Showroom biedt hét alternatief voor lawaaierige bistro's, koffiebars of hotellobby's. Bij ons kan je even tot rust komen en verder werken in een innovatief kader terwijl je geniet van een verse Nespresso-koffie.

Ben je een professional of een startende onderneming die het van thuis of in luidruchtige koffiebars werken ontgroeid is? We kennen dat gevoel en daarom stellen we onze gezellige showroom ter beschikking. Een werkplek ingericht om te inspireren en voorzien van alle benodigdheden voor een aangename en productieve werkdag.

Organiseer je een meeting met klanten, een vergadering met leveranciers, een bijeenkomst van personeel, een teamvergadering, een externe raad van bestuur? In de vergaderruimte van De Showroom is plaats voor 20 professionals en er is steeds een beamer en een groot TV-scherm ter beschikking.

Free wifi? Uiteraard!

_

Het gebruik van de coworking space en de vergaderruimte is geheel vrijblijvend tijdens de openingsuren. Kijk je ernaar uit om jouw event te organiseren in De Showroom? Neem dan contact met ons op via marketing@raesautogroep.be of bel 0473 32 81 44.

.